Mobil
mászófal

A Mászófal egy közkedvelt, korhatártól függetlenül kipróbálható aktív program. Hatméteres magassága odavonz minden tekintetet és kipróbálásra inspirálja az embereket. Célunk, hogy a kisebb korosztálynak mutassunk egy nem hétköznapi mozgásformát, az idősebbeket pedig kizökkentsük a komfortzónájukból, és megizzasztjuk őket. A fal 3 oldala lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő nehézségi szintet. Kiépítünk egy könnyű, egy közepes és egy nehéz oldalt azoknak, akik a kihívásokat keresik. Gyereknapon, vagy iskolai rendezvényeken tekintettel a több kiskorúra, a nehéz oldalból könnyűt építünk ki, hogy mindenki sorra kerüljön, és ne kelljen sikerélmény nélkül hazamennie.

alt
alt

Nézd meg videónkat!

alt
alt

Rekesztorony
építés

A rekesztorony építés nem csak erőnlétet és ügyességet követel, de az egyensúlyérzékünknek is toppon kell lennie. A feladat, hogy magunk alatt minél több rekeszt építsünk és a lehető legmagasabbra jussunk úgy, hogy ne boruljunk le. A mászófal három mászható oldalából vált ki egyet. A torony stabil építéséhez külön animátort biztosítunk, így a mászófal két oldala folyamatos mászatást biztosít továbbra is.

TriálDuó
Kerékpáros bemutató

A kerékpározás egyik legkevésbé ismert szakága a Triál. Ez a sportág, a hihetetlen egyensúly és a gravitációt meghazudtoló trükkök miatt különleges. Műsorunkkal szeretnénk megmutatni, hogy egy kerékpárral nem csak közlekedni lehet, hanem sportolni is. Műsorunk 25-30 percnyi izgalmat és felejthetetlen élményt ad a nézők számára.
A show egy erre a célra kiépített egyedi pályán zajlik. A fellépést kettő Elit kategóriás versenyző tart, ami alatt egy speaker fokozza a hangulatot és hozza ki a legjobbat a közönségből. A bemutatót követően a rajongók megfékezésével foglalkozunk, aláírást adunk, és válaszolunk a jogosan felmerült kérdéseikre a sporttal kapcsolatban.

alt
alt
alt
alt

Triál Suli
program

A TriálDuó bemutatóját követően az első reakció, hogy ki lehet e próbálni a kerékpárokat? Ezentúl „IGEN” van rá lehetőség! A Triál Suli lehetővé teszi, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhassák egy a saját méretüknek megfelelő bringát, majd a Suli pályán fel is mérjük tudásukat. Eleinte bóják között kell haladniuk a jelentkezőknek, majd a ha már stabilan bringáznak, van lehetőségük kipróbálni a Triál Suli rámpákat, akadályokat.

Kerékpáros
Szlalom pálya

A jelentkezők a saját kerékpárjukkal mérhetik fel bringás ügyességüket, majd gyakorolhatnak és fejleszthetik azokat. Animátorunk bójákkal jelöli ki a haladási útvonalat, majd végigkíséri a jelentkezőket, miközben tanácsokkal látja el őket.

alt
alt
alt
alt

Supergames
Slackline

A TriálDuó Egy műfaj, amit aligha ismernek az emberek, vagy ha ismerik, sosem próbálták. A slackline egy gurtnihoz hasonló más összetételből készült kötél. Racsni segítségével két fa vagy egy erre a célra kialakított tartó közé feszítjük ki, és sétálunk át rajta. Nagy próbatétel, de ugyanolyan szórakoztató is.

Supergames
Trambulin

A trambulint mindenki ismeri és ki ne szeretne ugrálni egy gumiasztalon. Mi még nem találkoztunk olyannal, aki nemet mondott volna. Kettő program között a gyerekeknek hatalmas örömet tud szerezni.

alt
alt